UPOZNAJTE VOGE

visokokvalitetni brend motocikala kompanije LONCIN MOTOR CO.LTD.

lansiran je na 15. CIMA (Chongqing International Motorcycle Trade Exhibition) 21. septembra 2018. godine

Suočavajući se sa novim tržišnim prilikama, danas Loncin već ima sposobnost da proizvodi visokokvalitetne motocikle, zahvaljujući svojoj tehničkoj akumulaciji u moto industriji tokom godina, akumuliranom iskustvu iz duboke saradnje sa BMW-om, godinama izgradnje tima i finansijskoj snazi matične kompanije.

Voge, izgrađen sa srcem od strane Loncina, ima za cilj da ponudi potrošačima sveži izbor u eri sadašnjeg unapređenja potrošnje i donese svetu sportski brend motocikala koji je ne samo integrisan sa finom izradom, izuzetnom i preciznom kontrolom, već i pun vozačke zabave.

Proizvodimo više od 2,5 miliona motocikala, 150.000 četvorotočkaša i, dodatno, oko 3 miliona unutrašnjih sagorevačkih motora za druge globalne brendove. Držimo desetine patenata u moto industriji, zapošljavamo stotine dizajnerskih inženjera koji neprekidno rade na razvoju i inovacijama.

2005. godine postali smo partneri za proizvodnju motora, a kasnije i celih modela motocikala za nemački brend BMW. Nedavno smo proslavili 18. godišnjicu saradnje, što je svakako doprinelo stvaranju našeg novog motociklističkog brenda VOGE.

Ovako smo proslavili 18. godišnjicu saradnje sa BMW-om

Svi trenutni modeli BMW i Voge motocikala i skutera koji izlaze sa naših proizvodnih linija su testirani. Prošle godine, punih 30% prodatih BMW motocikala i skutera potiču iz naših proizvodnih pogona.

Play Video

ATV&Nautica by CTC-Unit DOO je ekskluzivni uvoznik i distributer više svedskih poznatih brendova, a od 2022. Godine postaje distributer za Voge i Loncin na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije.

Kako se kompanija neprestano razvija i širi svoje poslovanje, u potrazi smo za novim partnerima i dilerskim mrežama kako bismo još više proširili dostupnost naših proizvoda i pružili vrhunsku podršku našim klijentima širom regije.

Otvoreni smo za saradnju i uvek spremni da istražimo nove mogućnosti. Pridružite nam se u našem putovanju da zajedno gradimo uspeh!

Pogledajte
fabriku Loncin

Samo u poslednjih 5 godina, lansirali smo više od 20 novih modela motocikala i 3 potpuno nova modela XWolf ATV-a. Imamo 5 potpuno novih motora spremnih za 2024. Ne samo motocikle. Motore! Svako može napraviti novu mašinu sa starim motorom. Ali 5 novih motora u godini - ko još to može?

Play Video

Razmišljamo
o budućnosti

Svesni smo da za budućnost naše dece i održivost naše planete, moramo unapred razmišljati. Spremni smo za ovaj izazov.

Play Video

Detaljno testiramo
sve naše mašine

Sve novitete podvrgavamo testovima u najzahtevnijim uslovima. Tek kada sve bude fino podešeno do potpune zadovoljstva test vozača, mi puštamo motocikle u proizvodnju. Naš najnoviji novitet, VOGE 900 DSX, prolazi kroz sve to, s kojim ulazimo u kraljevsku zapreminu. I vi već možete očekivati da ga vidite u prvoj polovini sezone 2024. I verujte nam, vredno je.

Play Video
Osnivanje kompanije
U Čongkingu, proizvodna linija fabrike Loncin je počela sa radom i odmah je počela proizvodnju prvog motociklističkog motora.
1998.
Robna marka
Loncin je stekao tradicionalnu robnu marku za svoj brend.
2005.
Ulazak Loncina na berzu
Kompanija uspešno ulazi na Šangajsku berzu.
2018.
Saradnja sa MV Agusta
Potpisan je ugovor o dugoročnoj saradnji u oblasti proizvodnje motora i motocikala.
2022.
Model 525DSX najprodavaniji
U Avgustu mesecu VOGE 525DSX postaje najprodavaniji motocikl u Italiji.
1993.
Prvi Loncin motocikl
Ove godine je svetlo dana ugledao prvi motocikl sa brendom Loncin.
2002.
BMW na sceni
Loncin je pristao da započne saradnju sa nemačkim BMW-om.
2012.
Predstavljanje brenda VOGE
Loncin je predstavio novi nezavisni brend premijum motocikala sopstvene proizvodnje pod nazivom VOGE.
2019.
ATV&Nautica
Voge motori su posle pojavljivanja u preko 100 zemalja sveta došli i na tržište Srbije. ATV&Nautica postaje ekskluzivni dristibuter na teritorije Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.
2023.